АВТО ІЗ США. ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОЕКТ ITL AUTO.

АВТО ІЗ США. ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОЕКТ ITL AUTO.

Можливо ви не знали, але вже кілька років ми працюємо в сегменті імпорту б/у авто. Набутий досвід підштовхнув нас до запуску окремого проекту з доставки авто з США - ITL AUTO.

Місія цього проекту - допомогти придбати якісний автомобіль і заощадити на його покупку до 30%. До послуг ITL AUTO входить викуп автомобіля, доставка в Україну, експедирування і митне оформлення.

 

avto-iz-ssha 1.jpg
avto-iz-ssha 2.jpg
avto-iz-ssha 3.jpg
avto-iz-ssha 4.jpg

 

 

 

 

ЯК ПРАЦЮЄ ІТЛ АВТО?

 

 

 

1

ВИБІР АВТо

Співробітники ITL AUTO уточнюють всі побажання по авто: марку, модель, комплектацію, вподобання по кольору і салону, обсягу двигуна і бюджету. Менеджери можуть підказати, який автомобіль краще підійде під стиль життя замовника і його потреби. Вони підберуть кілька кращих варіантів на розгляд, перевірять їх історію обслуговування, зроблять детальний прорахунок всіх витрат на авто, щоб власник знав його підсумкову вартість.

2

ВИКУП НА АУКЦІОНІ

Коли автомобіль обраний і схвалений, наші фахівці починають боротися за нього на аукціоні. Після перемоги на торгах вони формують пакет документів і передають інструкції по оплаті. Така система дозволяє бути впевненим, що у всіх документах власником машини буде замовник.

3

ДОСТАВКА ПО США

Коли всі оплати по аукціону закриті, менеджери організовують перевезення машини до найближчого порту в США. Формуються документи для експорту машини.

4

МОРСЬКЕ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Авто вантажать в контейнер разом з ще декількома машинами. Це дозволяє знизити витрати на морський фрахт. Контейнер піднімають на борт судна. Номер контейнера передають замовнику, щоб він завжди міг перевірити місцезнаходження своєї покупки.

5

ЕКСПЕДИЦІЯ В ПОРТУ УКРАЇНИ

Коли судно прибуває в один з портів України наші фахівці організовують експедирування і растафіровку контейнера. Цей процес включає отримання дозволу на обробку контейнера, його перевезення на спеціальний майданчик, вивантаження автомобілів з контейнера, постановку на митний склад в порту.

6

МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ

Паралельно з експедиторами роботу ведуть митні брокери. Вони перевіряють пакет документів, замовляють оціночну довідку, роблять прорахунок митних платежів, оформляють митну декларацію. І головне, відстоюють інтереси замовника в митниці.

На зараз через ITL AUTO викуплені і перевезені більше 200 машин. Середня ціна авто з доставкою та митним оформленням виходить 10-12 тис. у.о. Здебільшого це автомобілі не старше 2010 року. Саме свіжі авто вигідно привозити із США. Більш старі машини обкладаються високим акцизом. А нижче кілька прикладів авто, що були замовлені за допомогою сервісу ITL AUTO.

 

НАЙДЕШЕВШИЙ АВТОМОБІЛЬ 2019

 

Найвигіднішими лотом став Фольцваген Пассат 2013. Фахівці ІТЛ АВТО викупили його на аукціоні Copart всього за 375 у.о .. Зауважте, годинник Apple Watch 5 серії коштує дорожче більш ніж на 200 у.о. З пошкоджень - прим'яте крило. Машина була на ходу.

З доставкою та розмитненням автомобіль обійшовся замовнику в 4400 у.о. На українському ринку ціни на такі машини стартують від 10 000 у.о.

 

 

НАЙДОРОЖЧИЙ АВТОМОБІЛЬ 2019

 

Найдорожчим лотом в скарбничці ITL AUTO став бездоганний BMW X4 M40i 2019 року випуску. Тут цікаві саме цифри.

Машину викупили на аукціоні в США за 35 250 у.о.

З доставкою та розмитненням він обійшовся в 52 000 у.о.

В Україні подібний автомобіль коштує 80 000 у.о.!

 

І він, безперечно, вартий своїх грошей. Адже під капотом у BMW X4 M40i стоїть шестициліндровий турбо-двигун на 3.0L з віддачею в 360 кінських сил і 465 Нм крутного моменту. Він розганяється до першої сотні за 4,9 секунди, відігравши у xDrive35i 0,6 секунди.

 

 

ЕКСКЛЮЗИВ 2019

 

Спочатку клієнт планував купити Toyota Rav4 2019 року в офіційного дилера в Україні. Але саме ця модель продавалася в обмеженій кількості і виготовлялася тільки під замовлення. Щоб купити її, необхідно було стати в чергу і чекати більше 9 місяців.

Фахівці ITL AUTO почали роботу з пошуку цього авто на аукціонах. В результаті автомобіль став першим гібридним равом, який був викуплений на аукціоні США.

Виграли його за 23 200 у.о.. Разом з доставкою та митними платежами машина обійшлася власнику 32 000 у.о. В Україні ціни на цей гібрид стартували від 45 000 у.о.

 

 

Детальніше про проект можна дізнатися на сайті ITL AUTO або зв'язавшись з менеджерами проекту по телефону.

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше