ДЕ ЗНАЙТИ НАЙНИЖЧІ СТАВКИ ФРАХТУ У 2020 РОЦІ?

ДЕ ЗНАЙТИ НАЙНИЖЧІ СТАВКИ ФРАХТУ У 2020 РОЦІ?

Перевезення вантажу - це завжди одна зі значних статей витрат компанії, яка сильно залежить від ситуацій на ринку. Завдання будь-якого підприємства - мінімізувати всі можливі витрати.
Безумовно, пандемія коронавирусу зіграла свою роль у формуванні цін на вантажоперевезення. Наприклад, ставки фрахту з Китаю в березні підвищилися зі звичних 1400$ -1500$ до 2000$ -2250$. Підвищення цін також торкнулося і середземноморського напрямку.


Але є і приємні новини!
До кінця квітня стрибки стабілізувалися і експедиторські компанії відчули зниження цін. Крім того з початку року в Україні розпочала свою роботу нова судноплавна лінія MLH Shipping (Morning Star Shipping Co), чиї ставки приємно видрізняються на загальному тлі. Між собою ми ласкаво називаємо її «мілаха».


Фахівці ITL порівняли ставки MLH Shipping з іншими популярними лініями. Нижче на інфографіці можна побачити ставки у березені на популярні напрямки. Як бачите, часто вони відрізняються в меншу сторону. Наприклад, Одеса-Стамбул в березні виходила на 46 $ нижче ніж у Admiral і на 71 $ ніж у ARKAS.

МLH - це катарська компанія, яка спеціалізується на чорноморському і середземноморському напрямках. На початку березня Inter Trans Logistics підписала договір про співпрацю. Ставок поки немає у відкритому доступі на сайті лінії. Але ви можете запитати їх в нашій компанії.

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше