ITL Auto: Авто з США, Норвегії та Китаю

ITL Auto: Авто з США, Норвегії та Китаю

У сучасному світі імпорт автомобілів з інших країн став досить популярним явищем. Популярність таких авто обумовлена як насиченістю ринку якісними та ексклюзивними транспортними засобами, так і більш вигідними умовами придбання, ніж в Україні.

Тому сьогодні хочемо вас познайомити з компанією ITL AUTO, яка належить до групи компаній ITL. До речі, проєкт незабаром буде відзначати свій ювілей: 5 років з дня заснування компанії.

Історія компанії  ITL Auto

Офіційно історія компанії розпочалася у 2019 році. Проте сам напрямок доставки авто “під ключ” почав розвиватися в ITL ще у 2017 році. На той час в Одеський порт почали приходити перші контейнери з авто, а паралельно був ухвалений закон про пільгове розмитнення авто.

Вже тоді основним напрямком доставки авто було обрано США. Не дивлячись на достатньо складну логістику (хоча для логістичної компанії це зовсім не було проблемою), авто з США були варті, щоб їх доставляли в Україну, як зі сторони фінансової вигоди, так і з технічних характеристик. Серед переваг були: новіші моделі, краща комплектація, прозора історія, ніяких скручених пробігів та ціна – в той час на 40% нижча, ніж в Україні. 

Перші автівки з США були доставлені для співробітників компанії ITL. Ми перевірили на собі весь процес, відчули економію та якість авто, після чого було остаточно вирішено розпочати свою діяльність з доставки авто “під ключ” для клієнтів.  

До речі, і досі вся команда ITL Auto купує для себе автівки з США самостійно.

80.png
81.png

Принципи та цінності в роботі  ITL Auto

Серед пріоритетних принципів роботи ITL Auto - це прозорість на всіх етапах. Про ITL Auto можно точно сказати, що це найчесніший, прозорий та чіткий розрахунок серед аналогічних компаній. Нам дуже важливо побудувати довірчі відносини з клієнтом, які будуть працювати на перспективу у вигляді рекомендацій. Саме тому, обираючи ITL Auto, вас не будуть чекати неприємні сюрпризи у вигляді росту вартості наприкінці співпраці.

Забезпечення прозорості у всьому процесі, від пошуку авто до його доставки, грає важливу роль у створенні довіри та забезпеченні задоволення від покупки.

Чому обирають авто з США, КИТАЮ та НОРВЕГІЇ?

Викуп автомобіля “під ключ” з таких  країн, як Сполучені Штати Америки, Китай та Норвегія, стає все більш популярним вибором для тих, хто шукає нестандартні моделі, ексклюзивні варіанти або екологічно чисті транспортні засоби.

США: Розмаїття та Інновації

Американський авторинок пропонує найширший вибір автомобілів у світі. Завдяки великим розмірам ринку та конкуренції між виробниками, тут можна знайти моделі та марки на будь-який смак. Споживачі, які шукають широкий вибір моделей та передові технології серед бензинових авто, як правило обирають авто з США. Крім того, є три основні чинники, чому попит на авто з США продовжує зростати навіть сьогодні:

  • Вартість. Якщо порівнювати вартість авто з американських аукціонів та вартість аналогічних авто в Україні, різниця може становити 15-30% (з урахуванням доставки, розмитнення і ремонту машини). Це значна економія коштів.
  • Правдива історія. США має прозору систему реєстрації авто, тому ми легко можемо дізнатися кількість попередніх власників, технічні огляди та усі ДТП.
  • Технічний стан. Американські аукціони мають строгий контроль якості, тому, як правило, авто з США продаються у кращому стані, ніж вживані авто в Україні (навіть враховуючи пошкодження від ДТП).

Китай: Лідер у виробництві електромобілів

Китай на шляху становлення світового лідера у виробництві та розвитку електромобілів.  Зараз китайські автовиробники пропонують широкий вибір якісних електромобілів за привабливими цінами. Придбання електричного авто в Китаї може бути вигідним вибором для тих, хто цінує технологічні інновації та дбає про навколишнє середовище.

Норвегія: Електромобілі та Зелена Енергія

Норвегія визначається своєю активною підтримкою електромобілів. Завдяки державним ініціативам та стимулюванню, ця скандинавська країна стала лідером у використанні електромобілів. Тому електрокари з Норвегії є надзвичайно привабливими за цінами.

Наразі ITL AUTO обрали для себе три основні напрямки, хоча вони не є остаточними. 

Як відбувається співпраця з  ITL Auto?

Менеджери ITL AUTO супроводжують клієнта на всіх етапах купівлі авто з США: від торгів на аукціоні до розмитнення, оформлення та ремонту автомобіля в Україні. 

Етапи повного циклу співпраці:

  1. 1. Вибір авто

Менеджери ITL AUTO уточнюють всі побажання по авто: марку, модель, комплектацію, вподобання по кольору і салону, об’єму  двигуна і бюджету. Менеджери можуть підказати, який автомобіль краще підійде під стиль життя замовника і його потреби. Вони підберуть кілька кращих варіантів на розгляд, перевірять їх історію обслуговування, зроблять детальний прорахунок всіх витрат на авто, щоб власник знав його підсумкову вартість

  1. 2. Викуп на аукціоні

Коли автомобіль обраний і схвалений, наші фахівці починають боротися за нього на аукціоні. Після перемоги на торгах вони формують пакет документів і передають інструкції по оплаті. 

  1. 3. Логістика авто

  1. 4. Прибуття в Україну

Оформлення усіх документи на митниці. Доставка автівку у місто клієнта або на СТО для ремонту.

  1. 5. СТО

За побажанням клієнта ITL AUTO готові взяти на себе повністю ремонт автівки. В розпорядженні є 5 партнерських СТО, на які розподіляються автівки в залежності від їхніх компетенцій та завантаженості. 

  1. 6. Видача автівки

Фінальний і найприємніший етап для клієнтів. ITL AUTO завжди прагне зробити цей момент особливим. 

P.S. В Instagram часто бувають огляди автівок клієнтів перед видачей 

А для автолюбителів, кому важливо бути в тренді автомобільних новинок, рекомендуємо підписатися на Telegram-канал ITL AUTO.

Сьогодні через ITL AUTO повний цикл (викуп, доставка, ремонт) пройшли більше 600 авто.

Детальніше про пропозиції автівок можна дізнатися на сайті ITL AUTO або зв'язавшись з менеджерами в Instagram.

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше