ITL потрапив у Forbes!

ITL потрапив у Forbes!

Щасливі повідомити, що ITL став частиною Forbes!
У журналі червень-липень Forbes Ukraine вперше презентував рейтинг Next 250 — список 250 найперспективніших малих і середніх компаній України.
У рейтингу приймали участь більше ніж 400 кандидатів, яких було розділено на 7 категорій: виробництво, послуги, харчова промисловість, легка промисловість, креативні індустрії, HoReCa та ритейл.

Як Forbes відбирав кандидатів для списку Next 250? 
До фінального списку NEXT 250 редакція Forbes обирала компанії з лонг‑листа в 470 бізнесів. Forbes використовував такі критерії для оцінки:
 
  • фінансові результати;
  • швидке масштабування/зростання;
  • експортна складова;
  • перспективи ринку, на якому працює компанія;
  • інноваційність продукту;
  • нестандартні менеджерські або маркетингові рішення;
  • життєстійкість під час війни.

Потрапити у рейтинг і отримати визнання успішності компанії завжди дуже хвилюючий момент для всієї команди, проте ми вирішили поцікавилися у СЕО компанії ITL Ярослава Гайворонського про його емоції від новини Forbes. І ось що з цього вийшло:


Буквально 1-2 місяці тому на початку робочого дня я перевіряв мейл та побачив листа від Forbes з посиланням на заповнення анкети Next 250. Я перейшов за ним і заповнив кожен пункт на одному подиху, не готуючи інформацію і не добираючи слів. А вчора вранці мені написав приятель, який скинув лінк та скрін зі статті, він зробив мій день! Я давно мріяв опинитися на сторінках Forbes, як бачите мрії здійснюються. Тепер присутнє почуття того, що я маю подвійно підтвердити право бути там, створюючи стратегії, сервіси, додаткову цінність, робити внесок у галузь, перемогу та розвиток нашої країни.”


А ми віримо, що попереду на ITL чекає ще не один рейтинг з топовими компаніями. Продовжуємо працювати заради перемоги та надавати послуги на найвищому рівні!