ITL потрапив у Forbes!

ITL потрапив у Forbes!

Щасливі повідомити, що ITL став частиною Forbes!
У журналі червень-липень Forbes Ukraine вперше презентував рейтинг Next 250 — список 250 найперспективніших малих і середніх компаній України.
У рейтингу приймали участь більше ніж 400 кандидатів, яких було розділено на 7 категорій: виробництво, послуги, харчова промисловість, легка промисловість, креативні індустрії, HoReCa та ритейл.

Як Forbes відбирав кандидатів для списку Next 250? 
До фінального списку NEXT 250 редакція Forbes обирала компанії з лонг‑листа в 470 бізнесів. Forbes використовував такі критерії для оцінки:
 
  • фінансові результати;
  • швидке масштабування/зростання;
  • експортна складова;
  • перспективи ринку, на якому працює компанія;
  • інноваційність продукту;
  • нестандартні менеджерські або маркетингові рішення;
  • життєстійкість під час війни.

Потрапити у рейтинг і отримати визнання успішності компанії завжди дуже хвилюючий момент для всієї команди, проте ми вирішили поцікавилися у СЕО компанії ITL Ярослава Гайворонського про його емоції від новини Forbes. І ось що з цього вийшло:


Буквально 1-2 місяці тому на початку робочого дня я перевіряв мейл та побачив листа від Forbes з посиланням на заповнення анкети Next 250. Я перейшов за ним і заповнив кожен пункт на одному подиху, не готуючи інформацію і не добираючи слів. А вчора вранці мені написав приятель, який скинув лінк та скрін зі статті, він зробив мій день! Я давно мріяв опинитися на сторінках Forbes, як бачите мрії здійснюються. Тепер присутнє почуття того, що я маю подвійно підтвердити право бути там, створюючи стратегії, сервіси, додаткову цінність, робити внесок у галузь, перемогу та розвиток нашої країни.”


А ми віримо, що попереду на ITL чекає ще не один рейтинг з топовими компаніями. Продовжуємо працювати заради перемоги та надавати послуги на найвищому рівні!

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше