КЕЙС: ДОСТАВКА ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ З ITL

КЕЙС: ДОСТАВКА ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ З ITL

Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. Після 24 лютого в ITL сформувався новий відділ, який займається важливими завданнями для України.

Міжнародна технічна допомога – відділ у ІТЛ, який займається пошуком постачальників за кордоном, перевезенням міжнародної технічної допомоги, підготовкою всіх необхідних документів від постачальників. Важливою частиною роботи менеджерів ІТЛ займає оформлення гуманітарної допомоги та міжнародно-технічної допомоги.

Менеджери ІТЛ показують свій професіоналізм і без жодних затримок доставляють в Україну гуманітарну допомогу. За сім місяців накопилося чимало успішних кейсів. У статті розглянемо основні кейси:

1) Доставка гуманітарної допомоги з Жешува до Києва під проект захисту енергоресурсів України, а саме 300 спеціальних аптечок для державних підприємств.

У чому успіх кейсу? У супроводі підготовки необхідної документації від відправника, митне оформлення вантажу через систему спрощеного проходження Україна-Польща (процес спеціальної процедури розмитнення гуманітарних вантажів на території України).

Скільки часу зайняла доставка? Документальна підготовка зайняла – 2 дні. Доставка зайняла - 1 день.

2) Доставка міжнародної технічної допомоги з різних країн Європи в Україну для захисту енергоресурсів України

Яке було завдання? Доставити 136 генераторів до жовтня. Генератори від побутових бензинових до дизельних промислових.

У чому успіх кейсу? Повна комунікація з постачальниками, допомога у редагуванні документів від постачальників, затаможка товару, повний супровід одержувача міжнародної технічної допомоги, суворе дотримання всіх дедлайнів.

Скільки часу зайняла доставка? Доставка зайняла 2-3 дні з усіма оперативними моментами.

Звертаючись до менеджерів ІТЛ, ви можете бути впевнені, що доставка відбувається без затримок, буде обраний оптимальний маршрут, підготовлені всі необхідні документи, а менеджер буде на зв'язку 24/7 до тих пір, поки вантаж не прибуде до місця вивантаження.

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше