КЕЙС: ДОСТАВКА КАТЕРУ З ОСОБИСТИМИ РЕЧАМИ НА ПОРОМІ

КЕЙС: ДОСТАВКА КАТЕРУ З ОСОБИСТИМИ РЕЧАМИ НА ПОРОМІ

Завдання: перевезти катер разом з особистими речами з Києва у Фетхіє (Туреччина).

Умови: стислі терміни доставки, особисті речі в катері, розмитнення катеру на території Туреччини. 

Рішення: Менеджер ITL підібрала авто для доставки катера з Києва в Туреччину, а саме тентовану машину. По прибуттю з Києва в порт Черноморська, співробітники ITL підготували клієнтові документи з описом особистих речей. 

Для довідки: раніше клієнтом був наданий повний список та вартість особистих речей, які знаходилися в катері, згодом брокер ITL підготував фінальний документ для митних служб. У порту брокери ITL заповнили декларацію й провели повну експедицію, а саме митне оформлення за дорученням без участі клієнта. 
Катер був застрахований, на випадок ушкодження, втрати, псування, або ж крадіжки. Вантаж був оформлений у режимі тимчасового вивезення, яке припускає повернення на територію України без будь-яких змін.
На оформлення усієї необхідної документації знадобився один день. По прибуттю до Туреччини, менеджер ITL зіткнулася з тим, що особисті речі можливо було оформити тільки у присутності власника. 
Знайшовши перевіреного брокера на території іншої держави, ITL допоміг клієнтові вирішити усі нюанси з розмитненням катеру й особистих речей. Злагоджена робота клієнта й менеджера показала, що при спільних зусиллях можна розв’язати будь-які проблеми. Дії фахівця Inter Trans Logistics допомогли клієнтові без зайвих витрат довезти вантаж до Туреччини.

ПЕРЕВАГИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖУ З INTER TRANS LOGISTICS

 

1

ДОСВІД ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕГАБАРИТНОГО ВАНТАЖУ

Менеджери ITL щодня стикаються з необхідністю перевезення вантажу. У зв'язку з цим, завжди обираємо найбільш вигідний маршрут для перевезення Вашого товару, швидко обробляємо та відправляємо документи. Менеджери ITL знають усі нюанси митного оформлення та з якими підводними каменями можна зустрітися на кордоні. З нами Ваш вантаж буде у безпеці.

2

ВЛАСНИЙ АВТОПАРК

Наявність особистого автотранспорту дозволяє бути мобільними при перевезеннях та тримати зв'язок з водієм 24/7.

3

ФІКСОВАНА ВАРТІСТЬ

Після укладення договору з ITL вартість усіх послуг залишається незмінною: фрахт, експедирування вантажу й брокерські послуги.

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше