КЕЙС: ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЕКСАВАТОРУ

КЕЙС: ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЕКСАВАТОРУ

Завдання: Доставити екскаватор з Варни до Ізмаїла. 

З чим зіткнулися: Екскаватор ще не прибув до Варни, а у клієнта не виявилося експедитора.

Як відпрацювали менеджери ITL?

Проекспедирували екскаватор у порту Варни з порому, оформили документи. Знайшли швидко авто — в результаті не виникло затримок по логістиці. Забрали на тралі та відвезли на склад агента ITL, при цьому оформили транзитні документи для вантажу для подальшої доставки в Україну. Після чого зробили перетарку екскаватора в мега-тент.Проклали найшвидший  маршрут в Україну, оцінили ситуацію на кордоні, обрали найменш завантажену митницю та доставили до Ізмаїла.

В Ізмаїлі брокер ITL оформив усі документи на екскаватор (лише за 1 день).  Завдяки скоординованої праці, вантаж одразу ж відправили на вивантаження в порт.

Які дії допомогли менеджерам ITL якісно виконати свою роботу? 

Менеджери ITL були на зв'язку 24/7. Інтер Транс Лоджистікс повністю координував процес завантаження та проходження через кордон. Незважаючи на велику завантаженість на кордонах, екскаватор було доставлено вчасно, без затримок по термінах.

ПЕРЕВАГИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖУ З INTER TRANS LOGISTICS

1. ПОВНИЙ ШТАТ КОМАНДИ Компанія ITL в умовах воєнного стану працює у повному складі. Частина менеджерів ITL знаходиться у Європі, що допомагає оперативно вирішувати будь-які питання.

2. ДОСВІД ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕГАБАРИТНОГО ВАНТАЖУ Менеджери ITL щодня стикаються з необхідністю перевезення вантажу. У зв'язку з цим, завжди обираємо найбільш вигідний маршрут для перевезення Вашого товару, швидко обробляємо та відправляємо документи. Менеджери ITL знають усі нюанси митного оформлення та з якими підводними каменями можна зустрітися на кордоні. З нами Ваш вантаж буде у безпеці.

3. ВЛАСНИЙ АВТОПАРК Наявність особистого автотранспорту дозволяє бути мобільними при перевезеннях та тримати зв'язок з водієм 24/7

4. ФІКСОВАНА ВАРТІСТЬ Після укладення договору з ITL вартість усіх послуг залишається незмінною: фрахт, експедирування вантажу й брокерські послуги.

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше