“Логістика військового часу” - ми працюємо!

“Логістика військового часу” - ми працюємо!

“Логістика військового часу” - ми працюємо! 

 

З 24 лютого життя кожного українця розділилося на ДО та ПІСЛЯ. Спочатку війни команда ITL робить усе можливе та неможливе, щоб допомогти нашим Збройним Силам України наблизити день перемоги. За 77 днів війни ми переконалися, що працюємо в одній сильній команді, та готові до будь-яких турбулентностей.

 

Зараз ITL працює в режимі нон-стоп. Першочергово для нас — це допомогти нашим клієнтам отримати свій вантаж. Менеджери оформлюють та розмитнюють контейнери. Якщо ваш склад знаходиться в гарячих точках, то менеджери подбають про те, щоб його перенаправити у безпечніше місце, наприклад, на Західну Україну.

 

Також ITL займається волонтерством. Жінки готують найсмачнішу їжу для ЗСУ та допомагають у волонтерському штабі. Чоловіки закуповують необхідну провізію для наших героїв. А водії по усій Україні розвозять гуманітарну допомогу, доставляючи одяг, продукти та медикаменти. 

ё

 

Як працює ITL в умовах військового часу?

 

Спеціалісти розробляють індивідуальні та альтернативні логістичні маршрути для клієнтів. Допомагають перевозити гуманітарні вантажі для волонтерів та вантажі ЗСУ. ITL організовує контейнерні та тент перевезення з портів Європи в будь-яку точку світу. Здійснюються експортні перевезення до Європи. Надається допомога у митному оформленні вантажів та автомобілів.



Які є ресурси у ITL для надання логістичних послуг в умовах військового часу? 

 

  1.  ITL Group має власний парк вантажівок з GPS-навігацією;
  2. Мережа європейських агентів;

      3) Ліцензія Міністерства оборони, що дозволяє водіям виїжджати за кордон;

      4) Безлімітні авіаперевезення з США;

      5) Склади: холод «клас А+», ангар.


Для ITL не існує нерозв'язних логістичних завдань. Менеджери ІТЛ будуть з вами на зв'язку 24/7, доки ваш вантаж не прибуде до пункту призначення. Більше про логістику військового часу в Intertranslogistics –  https://itl-ltd.com/wartime-logistics/

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше