ПАДІННЯ ВАРТОСТІ МОРСЬКОГО ФРАХТУ - НАЙКРАЩИЙ ЧАС ДЛЯ ПЛАНУВАННЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

ПАДІННЯ ВАРТОСТІ МОРСЬКОГО ФРАХТУ - НАЙКРАЩИЙ ЧАС ДЛЯ ПЛАНУВАННЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Понад 85% всіх світових перевезень здійснюється морем. Недаремно морські контейнерні перевезення є найпопулярнішим способом перевезення широкої категорії товарів.

Статистика свідчить, що понад 300 мільйонів контейнерів обробляються щорічно в усіх портах світу, причому їх кількість стрімко зростає. А в середньому щорічно в морі втрачається 1382 контейнери (за даними Всесвітньої ради з судноплавства).

Ціни на морський фрахт — волатильні і впливає безліч зовнішніх чинників. Наприклад збої у глобальних ланцюгах поставок та  дефіцит контейнерів під час локдауна вартість перевезення контейнера зросла на 500%. 

А що ж відбувається із морським фрахтом зараз? Тому неможливо залишити поза увагою зміни на вартість морських контейнерних перевезень з Азії. 

Тільки за останній тиждень вересня вартість морських перевезень через Тихий океан з Азії до північного узбережжя Європи знизилась  на 14%. Стосовно — середньоморського узбережжя Європи, то на 10%. Очікується, що до Нового року ця тенденція продовжуватиметься.  

Наприклад, 26 вересня фрахт за імпорт 40-футового контейнера з китайського порту до польського становив 5,500 тис дол США. У цей же час торік за такий саме контейнер вартість була 13 500 тис дол США

Чому зараз найкращий час планувати перевезення ?

Очікується, що до Нового року ця тенденція продовжуватиметься. Зараз чудовий час для експорту вантажів з Китаю до поки фрахт не почав знов поступово збільшуватись. Попереду новорічні свята та вихідні, щоб отримати вантаж вчасно та без демерджу, краще розпланувати відправлення вантажу заздалегідь Звертайтесь в ІТЛ та менеджери допоможуть знайти оптимальний маршрут для перевезення вашого вантажу. 

ПЕРЕВАГИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖУ З INTER TRANS LOGISTICS

  1. 1. ПОВНИЙ ШТАТ КОМАНДИ Компанія ITL в умовах воєнного стану працює у повному складі. Частина менеджерів ITL знаходиться у Європі, що допомагає оперативно вирішувати будь-які питання.
  2. 2. ДОСВІД ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕГАБАРИТНОГО ВАНТАЖУ Менеджери ITL щодня стикаються з необхідністю перевезення вантажу. У зв'язку з цим, завжди обираємо найбільш вигідний маршрут для перевезення Вашого товару, швидко обробляємо та відправляємо документи. Менеджери ITL знають усі нюанси митного оформлення та з якими підводними каменями можна зустрітися на кордоні. З нами Ваш вантаж буде у безпеці.
  3. 3. ВЛАСНИЙ АВТОПАРК Наявність особистого автотранспорту дозволяє бути мобільними при перевезеннях та тримати зв'язок з водієм 24/7

4. ФІКСОВАНА ВАРТІСТЬ Після укладення договору з ITL вартість усіх послуг залишається незмінною: фрахт, експедирування вантажу й брокерські послуги.

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше