Підписка на митне оформлення

Підписка на митне оформлення

 

У сьогоднішніх реаліях будь-який бізнес потребує постійного розвитку та інновацій. Логістика  не є виключенням. Це динамічна сфера, яка потребує гнучкості, постійного моніторингу ситуації на ринку та пошуку альтернативних маршрутів. Разом з тим логістика сьогодні переходить у фазу діджиталізації та впровадження інновацій на різних процесах. З яскравих прикладів 2023 року слід зазначити “єЧергу”, сутність якої полягає в пришвидшенні перетину міжнародних пунктів пропуску через впровадження електронної черги.


Inter Trans Logistics також підтримує сучасний тренд на інновації та розробив нову послугу, яка перевертає класичне уявлення про логістику і робить можливою логістику майбутнього вже сьогодні. Заінтриговані? Ми готові презентувати нашу нову послугу з митного оформлення!

Підписка на митне оформлення. Що це таке?

Отже, вперше в Україні ми розробили новий пакетний підхід до декларування вашого вантажу.
Підписка на митне оформлення - це спеціальна послуга, яку надає ITL для компаній, що спеціалізуються на зовнішньоекономічній діяльності, а саме імпортних перевезеннях. Ця послуга дозволяє клієнтам отримувати певні переваги та послуги в області митного 
оформлення на основі пакетної підписки.

Головне, на чому хочемо акцентувати вашу увагу: підписка на митне оформлення буде корисною для компаній, які часто здійснюють міжнародні перевезення товарів і хочуть забезпечити собі безперервність процесу митного оформлення, мати економічну вигоду та захистити себе від можливих ризиків та інцидентів на митниці.
Далі ми відповімо на найпопулярніші питання, які можуть у вас виникнути. 


Чому слід обрати саме підписку?

Незважаючи на те, що це звичайна послуга митного оформлення, вона має абсолютно новий підхід до декларування вашого товару. Спеціалісти Inter Trans Logistics виявили, що попередні методи роботи вже не дають таку ефективність та гальмують розвиток бізнесу. 


Які переваги можна отримати?

Основні переваги підписки на митне оформлення включають:

  • Експертна підтримка: наші клієнти отримують доступ до експертної підтримки з питань митного оформлення. Це включає консультації щодо необхідної документації, митних процедур, тарифів та інших аспектів митного регулювання. Крім того, наші фахівці мають значний досвід, а разом з тим готові надати варіанти рішення різноманітних ситуацій на митниці. 
  • Економічна вигода: зменшення витрат на послуги при пакетному форматі роботи. Спеціалісти ITL провели аналіз ринку та виявили, що в середньому пропозиція “Підписка на митне оформлення”  заощаджує до 60% від ринкової вартості послуги декларування. 
  • Прискорення процесу: підписники користуються пріоритетним обслуговуванням та прискореними процедурами митного оформлення. 
  • Менше адміністративних турбот: підписка на митне оформлення дозволяє клієнтам зосередитися на своїй основній діяльності, перекладаючи адміністративні обов'язки з митного оформлення на нас.
  • Зменшення ризиків: професійні митні брокери штату ITL, які надають послуги підписки на митне оформлення, допомагають клієнтам уникнути потенційних помилок або порушень митних правил, що може викликати фінансові та правові проблеми.
  • Простота процесу оплати: Разова та фіксована оплата для всіх декларацій. Один рахунок на все.

 

Який процес співпраці?

Перш за все, наші спеціалісти проводять детальну консультацію задля вашого знайомств з новою послугою. Далі ми запускаємо процес роботи, який складається з декількох простих етапів для вас, і певного об’єму роботи з нашого боку.

 

 

Які існують пакети на підписку?

Ми сформували для вас три основні пакети, які підходять саме під ваш обсяг імпорту: до 30, 50 та 100 декларацій на місяць. 

Тарифи та умови підписки:

- до 2х кодів товарів в декларації;


- повний пакет документів;

- інфраструктура терміналу сплачуються окремо;

- термін пакету 30 календарних днів;

- 100% передплата;

Митне оформлення вантажів українськими компаніями є складним, але водночас важливим етапом зовнішньоекономічної діяльності, тому ми максимально спростили для вас цей складний процес. Тож, ми беремо на себе всі витрати та зусилля щодо митного оформлення, щоб Ви могли зосередитися на своєму бізнесі.

 

 

 

 

 

 

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше