Труднощі з вивезенням авто — ITL Cars тримає стрій

Труднощі з вивезенням авто — ITL Cars тримає стрій

Структурний підрозділ ITL cars функціонує у складі ITL з 2017 року та продовжує надавати якісний сервіс для клієнтів навіть у період воєнного часу. Основна задача підрозділу — організація доставки в Україну, експедирування та митного оформлення автотранспорту. 

Перше з чим зіткнулися ITL cars під час війни – це вивантаження контейнерів у різних країнах Європи: Литва, Грузія, Польща.  Умови склалися шалені: забирати авто, наприклад, з Румунії можна було майже три місяці. 

Які ще складнощі роботи із зазначеними портами? Це відсутність комунікацій та відсутність зворотного зв'язку, завищені тарифи на зберігання контейнерів,  а також не дуже велике бажання прискорюватися. Тільки тому, що українські вантажі прибули до портів та завадили нормальному порядку життя наших європейських колег.

Що з цього випливає? Підвищення вартості на транспортування автомобілів в Україну. Щобільше, на тлі введення пільгового розмитнення перевізники значно підняли ціни на доставку автомобілів в Україну. На цю мить ставки впали. Зараз робота йде більш менш розмірено, хоча черги на кордонах ще й досі є.

Із чим ще зіткнулися ITL cars? Це постійні зміни у законодавстві. Протягом червня місяця всі були свідками чотирьох законопроектів, двох розпоряджень, як двох законів, які торкнулися так чи інакше легкових автомобілів та транспортних засобів. Але команда впоралась з усіма труднощами та вчасно реагували на будь-які зміни, аби виконувати свою роботу. Найвідоміші з них – це скасування нульового розмитнення. Досить приємне на тлі цього всього – відсутність платежів до Пенсійного фонду для електромобілів, які завозитимуться на цей час на територію України.

Як вплинула війна на роботу ITL cars? Команда продовжує працювати та відповідати на безліч запитів від клієнтів. ITL cars займається доставкою із різних портів Європи, оформляють автівок на кордоні. ITL cars здійснюють сервіс, який будь-яким чином пов'язаний з легковими транспортними засобами: імпорт та експорт. Зараз на тлі відсутності оплати до Пенсійного фонду є чудова можливість заощадити на електромобілях. Тому команда ITL cars допоможе доставити електромобіль з Китаю на будь-який гаманець.

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше