Ми отримали сертифікат ISO!

Ми отримали сертифікат ISO!

Хочемо поділитися з вами гарною новиною — у вересні 2022 року компанія «Inter Trans Logistics» успішно пройшла аудит і отримала сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2015.

📚 Що таке ISO?

ISO (International Organization for Standardization) — це організація, яка створює різноманітні стандарти на продукцію, послуги та процеси систем управління та існує вже понад 75 років.

ISO було розроблено ряд вимог, дотримання яких гарантує відповідність стандартам менеджменту та має ціллю стабільне функціонування документованої системи менеджменту якості підприємства-постачальника. Це стандарти серії 9000.

Отримання сертифіката ISO 9001 є своєрідним іспитом на відповідність виконання вимог заявленого стандарту. Цей процес тривав декілька місяців і складався як з підготовки та розробки об'ємного пакета документів, тренінгів персоналу так і дистанційного аудиту міжнародно визнаним європейським сертифікаційним органом в компанії. 

👀 Що все це означає?

Для нашої компанії отримання сертифіката є визначною подією, до якої ми довго йшли та готувалися. Тепер «Inter Trans Logistics» має документальне підтвердження якості своєї системи управління і здатності задовольняти вимоги всіх зацікавлених сторін: власників, співробітників, товариств, споживачів та постачальників.

Крім того, не можемо не акцентувати вашу увагу, що сертифікат було отримано в непростий рік для України та бізнесу загалом. Ми зуміли не тільки не втратити наших позицій на ринку, а й підтвердити якість системи менеджменту на міжнародному рівні!

🤔 Що цей сертифікат дає для вас?

Якщо ви наш клієнт або тільки плануєте ним стати, можете бути певні, що абсолютно всі бізнес-процеси ITL впорядковано та структуровано таким чином, що ми з легкістю можемо гарантувати незмінну якість послуг. Логістика та контроль — це сумісні речі, які завжди йдуть поруч. Саме тому наші клієнти не переймаються за свій вантаж, а спокійно довіряють його нам.

🗒️ Що далі?

Сьогодні ми продовжуємо впевнено дивитися в майбутнє нашої країни, яка рухається у бік європейської інтеграції. Тому віримо, що підтверджений професійний рівень менеджменту ITL відкриватиме нові можливості для розвитку компанії та персоналу, а тому посилить рівень довіри з боку клієнтів. Тому next level для ITL — задоволені клієнти на 1000%!

👉До речі, щоб бути в курсі усіх наших новин, дізнаватися більше про менеджерів та життя в офісі ITL — просто переходьте в наш Instagram, ми майже щодня оновлюємо там контент. Доєднуйтеся, буде цікаво!

 

ITL Блог

Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго Високопотужні трансформатори для УкрЕнерго

  Нові реалії ставлять нові завдання перед ITL. На цей раз ми стали частиною Проєкту енергетичної безпеки від USAID*. ...

Детальніше
КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ КЕЙС: АВІА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Не дивлячись на сьогоднішні події в країні, бізнес продовжує розвиватися в абсолютно різних галузях. Зокрема відкриваються нові пр ...

Детальніше